«

»

mar 22

Skriv ut detta Inlägg

Lite Story

I arbeteLite story:

Projektet startades under våren 2011 av Magnus Arvidsson, Fredrik Olsson och Johan Jonsson.Syftet är att på film dokumentera Djurgården Hockey och det som sker kring föreningen.

DIFDokumentären är ett ideellt och inofficiellt projekt men agerar med Djurgården Hockeys fulla förtroende och de hjälper oss med vårt arbete. Djurgården använder också en del av DIFDokumentärens material på sin hemsida www.difhockey.se

Från 2011 till 2015 bestod projektet av flera medlemmar: Mattias, Gustav, Linnea, Anna och jag (Magnus).

De första fyra åren fokuserades all kraft på vår förenings herrar och ledare/personal. Sedan säsongen 2014/2015 har jag breddat fokus och nu finns även DIF Hockey Dam, U16, J20, några av ungdomslagen (07 och 08) med.

Längre inslag finns med legendarer som t.ex. Kristofer Ottosson, Mats Waltin, Håkan Södergren, Roffe Ridderwall, Jens Öhling, Jeff Hällegard och Leif Boork, men även supportrar med finns med i blickfånget. Min tanke är att fånga en så bred bild som möjligt runt Djurgården Hockey som möjligt.

DIFDokumentären har gett ut två DVD-filmer, Återkomsten (om säsongen 2013/2014) och En vilja av Järn (om säsongen 2014/2015), övrigt material finns på Youtube https://www.youtube.com/user/DIFDokumentaren och Solidtango https://difdokumentaren.solidtango.com/.

Vill du stötta arbetet jag gör? Köp DVDfilmerna och se de filmer jag har på https://difdokumentaren.solidtango.com/ så hjälper du till!
Jag har ständigt behov av lagring (hårddiskar).

Vill du bara stötta utan att köpa finns Swish: 123 113 72 98 och Bankgiro: 366-1790, tack på förhand!

Tack för att du följer resan bakåt och framåt!

Allt gott

/Mange

Om författaren

Magnus

Född Djurgårdare. Hockeytokig.

Permalänk till denna artikel: https://www.difdokumentaren.se/dif/?p=2217

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>