«

»

sep 05

Skriv ut detta Inlägg

Film-släpp: Trailer till Filmen om säsongen 2013-14

DIFDHej! DIFDokumentären här.

Arbetet med att dokumentera DIF Hockeys senaste säsong är nu färdigt och från början har våra insatser haft två mål.

Det första målet var och är att ge Djurgårdsfamiljen riktigt mycket hockeygodis från vår förening och se till att vi minns, att vi aldrig glömmer hur det var.

Det andra målet var och är att stötta vår förening. Både genom att skapa uppmärksamhet för klubben och på så sätt bidra till ökad omsättning men också genom att dra in pengar via våra filmer och skänka till DIF Hockey. Därför vill vi nu sätta igång ett crowdfunding-event där vi släpper filmen när minst beloppet 10 000kr uppnåtts. Vi siktar på att visa filmen senast den 12 september.

För att delta i crowdfunding-eventet swishar du din gåva direkt till 0703-997077. Kan du inte använda Swish men vill vara med och bidra mailar du magnus@difdokumentaren.se så ordnar vi saken snabbt. Paypal fungerar men de tar betalt för transaktionen vilket betyder mindre pengar in till DIF Hockey. Varje gåva noteras via vårt Twitterkonto @DIFDokumentaren ! Pengarna (minus utgifter i samband med produktionen) sätts in direkt till Djurgården Hockey när eventet är över!

Tack för att du tittar och för att du stöttar Djurgården Hockey.

Ta mig till Trailern: http://youtu.be/ObPj-ewVj7w

alltid – oavsett

Om författaren

Magnus

Född Djurgårdare. Hockeytokig.

Permalänk till denna artikel: https://www.difdokumentaren.se/dif/?p=2148

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>