«

»

aug 19

Skriv ut detta Inlägg

FILM-RELEASE!

It ain’t over till the Fat Lady sings, så brukar det heta…

 

Att våga ta klivet – att inte vänta på att någon annan ska ta tag i saker och ting – att se möjligheter där andra enbart ser omöjligheter. Dessa tankesätt är vad som grundlade detta dokumentär-projekt någon gång under våren 2011 och nu, lite drygt två år senare, är arbetet med den första filmen klart.

Vi har varit på Hovet under hösten 2012 och våren 2013 och filmat publik och intervjuat spelare och ledare i laget. Det har varit ett roligt arbete och får ses som vår belöning för arbetet vi lagt ner. Vi har haft Jack Vreeswijk i studion för att lägga några röst-spår på filmen. Vi har varit uppe på Hammarby-backens höjd och filmat, i full storm och allt har varit riktigt roligt.

Arbetet har bedrivits helt ideellt med privata pengar som drivmedel. Några privatpersoner har stöttat oss och det är vi djupt tacksamma för. Kamerauthyrningsföretaget Camrent AB i Stockholm har också hjälpt oss mycket och vi är mycket glada över det Peter med personal gjort för att underlätta vårt arbete.

Det är nu med stor glädje som vi presenterar filmen som handlar om säsongen 2012/2013 sett genom ögon på de som upplevde allt så nära som det bara går. Var så goda.

Allt gott,

Magnus, Mattias, Gustav, Linnea & Anna

 
Inspelning Bösses24feb 025 Bösses24feb 026 Bösses24feb 036 Bösses24feb 053 Bösses24feb 086

Röstinspelning

Röstinspelning

Om författaren

Magnus

Född Djurgårdare. Hockeytokig.

Permalänk till denna artikel: https://www.difdokumentaren.se/dif/?p=1912

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>