«

sep 01

Skriv ut detta Inlägg

Jag träffar: Nichlas Falk

Nichlas Falk #16 på ryggen & 16 säsonger – En Djurgårdslegend

1995 startade en legendarisk spelarkarriär i DIF Hockey. Den unge duktige Huddingefostrade centern Nichlas Falk skrev på ett två-årskontrakt med Djurgården Hockey och en 16 säsonger lång hockeykarriär tog sin början.

“Falken” var med och tog två guld (2000 och 2001) och två silver (1998 och 2010) med oss under sin karriär men hann också med att spela i landslaget och vinna alla tre valörerna: Brons (2002), Silver (97) och Guld (98) – en tvättäkta Djurgårdslegend helt enkelt.

Jag fick äran att sitta ner med Nichlas några dagar före hans tröjhissningsceremoni på Hovet på grund av olika orsaker valde jag att skjuta publiceringen på framtiden. Nu är framtiden här: Detta är den halvtimme som blev resultatet av vårt möte i ett av omklädningsrummen på Hovet

Allt arbete sker ideellt utan någon som helst ekonomisk ersättning. Du får väldigt gärna stötta mitt arbete via Swish till nr 0703 99 70 77 så blir allt lite enklare.

Vill du som företagare stötta? Det går också bra. Maila magnus@difdokumentaren.se så ordnar vi det praktiska! Jag hoppas att ni gillar filmen!

Allt gott, Mange Edgarsson – DIFDokumentären 2018

Om författaren

Magnus

Född Djurgårdare. Hockeytokig.

Permalänk till denna artikel: http://www.difdokumentaren.se/dif/?p=2750

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>