«

»

Dec 27

Skriv ut detta Inlägg

Intervju med Honken och kom till Globen på lördag!

God fortsättning önskar vi på DIFDokumentären!
Skön seger igår borta mot Mora, trepoängaren förstärkte vår andraplats och vi har nu fem poäng till godo på trean som dessutom har en match mer spelade. Nu väntar Linköping borta imorgon torsdag och Malmö i Globen på lördag kl 18.00. Över 9.000 biljetter är sålda till lördagen –  kom dit du också och heja fram laget till ytterligare en seger, biljetter köper du här: http://difhockey.ebiljett.nu/Home/tickets/121/False

Intervju med Michael Holmqvist efter att han valt att avslutat sin aktiva hockeykarriär:

Om författaren

Janne P

Medlem och säsongare

Permalänk till denna artikel: http://www.difdokumentaren.se/dif/?p=2704

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>