«

»

Nov 02

Skriv ut detta Inlägg

Flera spelare borta mot Färjestad – kliver ungdomskedjan fram igen?

Djurgården står inför ett tufft back to back möte igen, denna gång mot serieettan Färjestad. Första matchen är imorgon på Hovet, tyvärr är Andreas Engqvist skadad (borta 2-4 veckor) och Linus Johansson är avstängd båda matcherna. Två viktiga spelare borta med andra ord och vi hoppas förstås att andra i laget kliver fram. DIFDokumentären passar på att hylla vår framtid, kan Jonsson-Fjällby och bröderna Davidsson stå för ett avgörande mot Färjestad?

Det går mot slutsålt på Hovet, säkra din biljett på den här länken:
http://difhockey.ebiljett.nu/Home/tickets/89/False

Om författaren

Janne P

Medlem och säsongare

Permalänk till denna artikel: http://www.difdokumentaren.se/dif/?p=2631

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>