«

»

okt 28

Skriv ut detta Inlägg

Djurgården vann båda matcherna mot Saik – Bourque nätade igen

Sex av sex poäng i dubbelmötet mot Skellefteå! Segrarna stärker Djurgårdens tredjeplacering i tabellen, det är fem poäng ner till fyran HV71, som dessutom har en match mer spelad än Djurgården.

I returmatchen i Skellefteå öppnade René Bourque målskyttet för Djurgården och kanadensaren har nu gjort sju mål, flest i DIF denna säsong. 2012-2014 hade Djurgården en duktig kanadensisk målskytt, Dustin Johner. Dustin gjorde totalt 36 mål för Djurgården och här är en intervju med Johner från när han spelade i Djurgården:

Om författaren

Janne P

Medlem och säsongare

Permalänk till denna artikel: http://www.difdokumentaren.se/dif/?p=2623

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>