«

»

okt 18

Skriv ut detta Inlägg

Nästa hemmamatch på tisdag – ladda med vårt mest spelade klipp

Fyra poäng på tre senaste matcherna men en tredje plats i tabellen! Vi tycker spelet ser riktigt bra ut och tror på en bra höst och vinter – och håller tummarna för att skador uteblir.

I morgon torsdag spelar Djurgården borta mot Karlskrona, nästa hemmamatch är på tisdag 24/10 då det även är säsongens första medlemskväll. DIFdokumentären rekommenderar ett medlemskap i Djugården Hockey, många bra medlemsförmåner, bl.a. rabatt på biljetter och souvenirer – dessutom stödjer du föreningen det där extra!
På länken nedan kan ni läsa allt om ett medlemskap i DIF Hockey:
http://www.difhockey.se/om-klubben/bli-medlem

Till medlemskvällen kan du som medlem köpa extra rabatterade biljetter, för 30 kr styck – läge och bjuda med några kompisar? Det är även medlemsmöte (börjar 17.30) som brukar innehålla intressanta intervjuer, tävlingar och man har chansen att ställa frågor kring Djurgården Hockey. Mer information om biljetter till medlemskvällen finner du på denna länk:
http://www.difhockey.se/artikel/brsqaj8vb-1lead/bli-medlem-och-se-dif-orebro

Inför matcherna föreslår vi att du laddar upp med vårt mest spelade klipp i vår Youtube-kanal – klacken från Järnkaminernas dag:

Om författaren

Janne P

Medlem och säsongare

Permalänk till denna artikel: http://www.difdokumentaren.se/dif/?p=2596

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>