«

»

sep 13

Skriv ut detta Inlägg

Ny säsong – DIFdokumentären rivstartar

Det är premiärvecka för säsongen 17/18, DIFdokumentären är på plats både på lördag i Jönköping och fem dagar senare hemma på Hovet. Har du inte köpt biljett till hemmapremiären gör du det via Djurgårdens hemsida på denna länk:

http://www.difhockey.se/kop-biljett

Vi passar på att rekommendera den nya Djurgårdsbutiken om du inte haft tillfälle att göra ett besök där, butiken har ett stort sortiment med både ishockey- och fotbollssouvenirer men även en massa snygga produkter med bara vår vackra sköld.

Butiken är belägen i Globen City snett emot där förra hockeybutiken låg.

 

Djurgårdsbutiken, några av hockeysouvenirerna.

Om författaren

Janne P

Medlem och säsongare

Permalänk till denna artikel: http://www.difdokumentaren.se/dif/?p=2555

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>