«

»

mar 25

Skriv ut detta Inlägg

”Det är dyrt att göra film”

Det mesta löser sig om man får lite hjälp, och nu behöver jag lite hjälp.

I arbetet med att följa DIF Hockey på olika sätt med kamerorna fylls hårddiskarna snabbt av material. Jag är en stort behov av lagring helt enkelt. Kan du hjälpa mig? Har du ett par diskar liggande som du inte behöver? Eller kan du tänka dig att stötta med en donation? Allt hjälper!

 Swish: 123 113 72 98 och Bankgiro: 366-1790, tack på förhand! /Mange

Om författaren

Magnus

Född Djurgårdare. Hockeytokig.

Permalänk till denna artikel: http://www.difdokumentaren.se/dif/?p=2529

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>