«

»

jan 23

Skriv ut detta Inlägg

Jag träffade Peppe

Den 2 augusti brukar många fortfarande vara lediga och ha semester men för Djurgården Hockeys manskap ägnades dagen åt lagbilds-fotografering och spelar-porträtt. När eftermiddagen kom var det dags för den traditionella öppna isträningen då vi Djurgårdare får träffa laget för första gången i sin nya skepnad.

Jag var med under dagen och träffade flera av lagets nyförvärv och ett av dem var Patrik ”Peppe” Lundh. Här får du lyssna till lite av vad Peppe hade att säga om sin karriär, så här långt!

 

Allt gott,

Mange

 

 

Om författaren

Magnus

Född Djurgårdare. Hockeytokig.

Permalänk till denna artikel: http://www.difdokumentaren.se/dif/?p=2456

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>