»

Dec 10

Skriv ut detta Inlägg

Avsnitt 1 av: DIF-Legendarerna – Björn Nord

Hej på er!

Det är nu dags att dela ut ett litet smakprov på vad vi har hållit på med och vad vi håller på med. Klippet med Björn Nord som vi delar med oss av här är från vår allra första inspelning där vi förutom Björn också intervjuade Tommy Söderström, och Micke Tellqvist.

Det hela utspelade sig i Järfälla mitt under brinnande semestertider och vi är mycket glada över att killarna ställde upp. Vi är också tacksamma över att Järfälla HC lät oss använda deras klubblokaler för inspelningen. Tusen tack till alla inblandade!

 

/Magnus, Mattias, Gustav, Niklas, Anna och Linnea.

Om författaren

Magnus

Född Djurgårdare. Hockeytokig.

Permalänk till denna artikel: http://www.difdokumentaren.se/dif/?p=1709

2 comments

 1. Rolf Åström Kalmar

  Varför visa de Moderna legenderna?Jag skulle önska att dom riktigt gamla legenderna som förde upp DIF:S andan på
  sextio-talet visas i er Dokumentär.Som bl.annat Sven(Tumba)Lasse Björn Rolle S Owe Malmberg Kalle Lilja Carl-Göran Öberg(Lill-Stöveln).Dessa pojkar var alla dom som på 60-talet var DIF:s STÖRSTA LEGENDERNA på den tiden,rätt mej om jag har fel.

  1. Magnus

   Hej! Vi har för avsikt att visa så många DIF-legendarer som möjligt. Nu föll det sig så att de som vi fick tag på först var dessa. Sedan har vår tid och kraft legat på att göra säsongsfilmerna om de två åren i HockeyAllsvenskan och inga nya legendaravsnitt har gjorts. Med det sagt vill jag avsluta med att säga att vi vill göra intervjuer med 60-70-talets Djurgårdare också. Så snart som möjligt men omöjligt att säga när.
   Tack för att du visar intresse! Det är alltid viktigt!
   Allt gott,
   Mange

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>